De laatste etappe (video)

By Kjeld

Het heeft even geduurd, maar we hebben onszelf eindelijk de tijd gegund om weer een filmpje in elkaar te knutselen. Van onze roadtrip door Nieuw-Zeeland dit keer. Het Noordereiland was al prachtig, maar het Zuidereiland bleek nog mooier, zie hier de beelden.

Inmiddels hebben we de kou allang weer verruild voor de warme deken van Zuidoost-Azië en zijn we sinds anderhalve week in Indonesië. We begonnen op Java waar we twee vulkanen beklommen en zitten nu in het noorden van Bali. Even een paar dagen luxe met een zwembad om alle drukte rondom het suikerfeest te ontwijken. Oke en om onszelf een beetje te kietelen, want dat moet af en toe ook gebeuren toch?

Wat er ook is gebeurd, is dat we twee enkeltjes Amsterdam hebben geboekt! Jaja, het moest er toch een keer van komen. Terwijl de eerste etappes van de Tour net zijn begonnen, is onze laatste etappe van start gegaan. Vrijdag 5 augustus zetten we na precies 8 maanden weer voet op Hollandse bodem. Dan hebben we alles gezien wat we wilden zien en is het mooi geweest. Tijd om familie en vrienden weer te zien, in de tussentijd geboren baby’s te begroeten, nieuw gekochte huizen in te wijden en om kaas te eten, heel veel kaas te eten! Het aftellen kan beginnen…

Oh ja, en natuurlijk zijn er nieuwe foto’s van Nieuw-Zeeland en Indonesië.

This entry was posted in Azië, Nieuw-Zeeland