Travel & Work

1. Travel 2. Work

Digital Nomads, wat zijn dat eigenlijk?

Heel simpel gezegd zijn het mensen die technologie inzetten om buiten het kantoor van werk- of opdrachtgever hun werk te doen.

Want waarom zou je achter een bureau je werk doen als je weet dat je dit ook overal op de wereld kunt doen. Onder een palmboom met een ananassapje op tafel in Indonesië, in een hangmat met het getjielp van tropische vogels of vanuit die bruisende stad waar je thuis altijd van droomde. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar: Yes you can and, yes we did.

Die knoop doorhakken en je zekerheid opgeven in het welvarende Holland voor een buitenlands avontuur is het enige dat je moet doen. Daarna gaat de spreekwoordelijke bal rollen en is het begonnen. Ontwikkel je vaardigheden en gebruik je kennis en ervaring om werk te doen voor jezelf of klanten waar dan ook op de wereld. Ontmoet nieuwe mensen, ontdek de mooiste plekken op de wereld, ervaar de vrijheid en dompel je onder in andere culturen.

De term Digital Nomad kwam een tijd geleden op mijn pad. Daarna steeds vaker en vaker, Digital Nomads werd booming. Het had mijn aandacht getrokken en het begon te kriebelen. Toen we eenmaal besloten om te gaan, begonnen de voorbereidingen. Waar beginnen we, hoe, waarmee, wanneer en ga zo maar door. Start met het winnen van informatie door je in te lezen op het wereld wijde web, bekijk video’s, informeer bij andere professionals en lees het boek The 4-hour work week van Timothy Ferris.

So great, don’t wait.

Content maakt content

Wat een klus dat schrijfwerk? Geen inspiratie? Nou, kom maar op en laat het doen door twee wereldreizigers. Schrijven doen wij al jaren en onder andere blogs, productomschrijvingen en SEO-teksten kwamen uit onze handen voor een grote Europese touroperator en de grootste outdoor-retailer van Nederlans . Easy does it. Jouw content maakt ons content.

Kom snel en gemakkelijk met ons in contact via onderstaand formulier.