Waarom we onze baan én ons huis opzegden om op reis te gaan? Deze man vat het pakkend voor je samen. Don’t let the calender rule your life.

“Routine is the enemy of time, it makes it fly by. And once your brain established a routine, it stops. The alertness goes away, the fascination with the way the world works. I want to be aware of every day that I am alive, and I want to make it to 85 and be exhausted because I have been alive and awake every single day. And I think that is the duty of being an adult. Once you’re an adult, that’s a choice, you choose adventure for your own life. Don’t let the calendar rule your life.”

3 thoughts on “Don’t let the calendar rule your life

 • Jos van Hommerich 14 december 2015 at 21:37 Reply

  Beste Mariëlle en Kjeld. Ik was van plan om jullie te schrijven vóór jullie vertrek maar als gediplomeerd digibeet kreeg ik dat niet voor elkaar en of dit bericht doorkomt moet ik ook maar afwachten maar jullie laten me dat wel weten.
  Jullie zijn inmiddels al ruim een week onderweg en Yvonne en ik hopen dat het jullie goed gaat en dat jullie er nog meer zin in hebben om jullie reis voort te zetten dan jullie al van plan waren.
  Over Sparta ga ik het nu niet hebben maar wel na het komend weekend want a.s. vrijdag ga ik naar de pot tegen MVV. Later.
  Gr. Jos

  • Kjeld 15 december 2015 at 08:04 Reply

   Ha Jos, je bericht is goed doorgekomen. Leuk! Het gaat goed met ons. We hebben onze eerste safari achter de rug en meer avonturen zullen volgen. Binnenkort weer een nieuwe update op de website. Groeten, Kjeld en Marielle

   • Jos van Hommerich 19 december 2015 at 12:55 Reply

    Ik kom net terug van een boodschap en dacht ik ga even kijken op m’n IPad of er nog spannende dingen op staan en ja hoor ik zag dat mijn bericht aan jullie werd beantwoord. Dit is niet te geloven. Het bericht is doorgekomen.
    Ik zei al tegen Yvonne dat ik vast iets helemaal niet goed had gedaan. Wat ik niet begrijp is dat jullie bericht niet doorkomt op mijn computer dat hetzelfde emailadres heeft. Wat daar ook van zij. Ik begrijp dat jullie wel varen en het goed naar je zin hebben en daar gaat het toch vooral om. Dat had ik gisterenavond trouwens ook toen ik bij Sparta op de tribune zat en zag hoe de rood-witten die jongens van MVV voetballes gaven.
    Volgende keer meer.
    Gr. Jos

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.